Emma Persson, Dipl. nagelterapeut / Cert. kosmetisk tatuerare 

Utbildad på Göteborgs Nagelskola och en noggrann och tekniskt skicklig nagelterapeut. Dessutom certifierad microbladingartist/kosmetisk tatuerare via Plaza Di Laura Academy.

Jag ger Dig vackra, klassiska, men även kreativa naglar – älskar att experimentera med olika färger och glitter tex och ger Dig gärna inspirerande förslag. Jag arbetar med kvalitetsgel från Lilly Nails, för ett vackert och hållbart resultat och är noga med att vidareutbilda mig och hålla mig uppdaterad med det senaste i branschen.

Som kosmetisk tatuerare är jag lyhörd för Dina önskemål. Jag tar tid på mig att, tillsammans med Dig, fastställa färg och form på Dina ögonbryn, för ett naturligt och vackert resultat som Du känner Dig nöjd med.

Välkommen att få fina naglar och bryn efter Dina önskemål hos mig!

Hannah Kallio, aukt. hudterapeut / ägare

Jag är utbildad vid Elisabethskolan i Göteborg 2004, med svensk och internationell examen – medlem i SHR och CIDESCO och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt, bla via SHR -vars utbildningar tillhör de mest respekterade och eftertraktade inom hudvårdsindustrin.
Jag startade Skin etc. i Sannegårdshamnen september 2006 med målsättningen att ta den klassiska, traditionella skönhetskulturen ett steg längre och ge Dig en ny, spännande upplevelse. I februari 2011 expanderade verksamheten och flyttade till Eriksberg.
Oavsett om Du kommer hit för en stunds total avkoppling i form av en skön massage eller för något hudproblem, så får Du alltid en garanterat resultatinriktad och skräddarsydd behandling. Jag erbjuder även avancerad hudvård och är återförsäljare för innovativ hudvård från Esse Probiotic Skincare.

Nyfiken på Din huds framtid?

Välkommen på en resultatinriktad och avkopplande behandling hos mig!

Jessica Håkansson, medicinsk fotterapeut

2005-2006 studerade jag den, av skolverket förordnade, medicinska fotterapeut-utbildningen i Göteborg -som påbyggnad av min undersköterskeutbildning. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter samt har behandlingsskadeförsäkring.
Jag har sedan examen drivit fotvårdklinik i Göteborg och hunnit samla på mig många år av erfarenhet. Vidareutbildar mig kontinuerligt för att hålla mig uppdaterad inom forskningen och de senaste fottrenderna.
Jag utför medicinsk fotvård för dig med stora eller små behov. Behandlar; naglar, liktorn, nageltrång, hälsprickor, förhårdnader mm. utifrån en medicinsk aspekt. Jag lägger också stor vikt vid att hjälpa dig förebygga eventuella framtida fotbesvär.
Vid första besöket görs en fotanalys som stöd för fortsatt behandling. Efter ett skönt fotbad tar jag hand om dina specifika behov och behandlingen avslutas med en skön insmörjning samt samtal kring egenvård.
Kombinera gärna med en skön fotmassage eller varför inte en gellackning i en vacker färg?
Du kan luta dig tillbaka och veta att du och dina fötter är i fokus i en lugn och harmonisk miljö!