Om oss

Hannah Kallio

Hannah Kallio

Aukt. hudterapeut / Ägare Skin etc.

Jag är utbildad vid Elisabethskolan i Göteborg 2004, med svensk och internationell examen – medlem i SHR och CIDESCO och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt, bla via SHR -vars utbildningar tillhör de mest respekterade och eftertraktade inom hudvårdsindustrin.
Jag startade Skin etc. i Sannegårdshamnen september 2006 med målsättningen att ta den klassiska, traditionella skönhetskulturen ett steg längre och ge Dig en ny, spännande upplevelse. I februari 2011 expanderade verksamheten och flyttade till Eriksberg.
Oavsett om Du kommer hit för en stunds total avkoppling i form av en skön massage eller för något hudproblem, så får Du alltid en garanterat resultatinriktad och skräddarsydd behandling. Jag erbjuder även avancerad hudvård och är återförsäljare för innovativ hudvård från Esse Probiotic Skincare.

Nyfiken på Din huds framtid?

Välkommen på en resultatinriktad och avkopplande behandling hos mig!

Marielle Carlsson

Marielle Carlsson

Dipl. nagelterapeut / Cert. fransstylist

Diplomerad nagelterapeut och certifierad fransstylist med flerårig erfarenhet.

Jag arbetar med både akryl och gelé och älskar att skapa kreativa, hållbara naglar.

När det kommer till fransar är jag även Master Educator och hos mig kan du få allt från singels till megavolym.

Jag erbjuder även Lashlift & Browlift.

Jessica Håkansson

Jessica Håkansson

Medicinsk fotterapeut

2005-2006 studerade jag den, av skolverket förordnade, medicinska fotterapeut-utbildningen i Göteborg – som påbyggnad av min undersköterskeutbildning. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter samt har behandlingsskadeförsäkring.
Jag har sedan examen drivit fotvårdklinik i Göteborg och hunnit samla på mig många år av erfarenhet. Vidareutbildar mig kontinuerligt för att hålla mig uppdaterad inom forskningen och de senaste fottrenderna.
Jag utför medicinsk fotvård för dig med stora eller små behov. Behandlar; naglar, liktorn, nageltrång, hälsprickor, förhårdnader mm. utifrån en medicinsk aspekt. Jag lägger också stor vikt vid att hjälpa dig förebygga eventuella framtida fotbesvär.
Vid första besöket görs en fotanalys som stöd för fortsatt behandling. Efter ett skönt fotbad tar jag hand om dina specifika behov och behandlingen avslutas med en skön insmörjning samt samtal kring egenvård.
Kombinera gärna med en skön fotmassage eller varför inte en gellackning i en vacker färg?
Du kan luta dig tillbaka och veta att du och dina fötter är i fokus i en lugn och harmonisk miljö!