Ansiktsbehandling, Microneedling & CryoPen

ESSE PROBIOTIC SKINCARE

För dig som vill ha resultatinriktad ansiktsbehandling med #framtidenshudvård, med probiotika, för enastående resultat. Esse är från Sydafrika och är eko, vegan, fairtrade & PETA-godkänt. Läs mer om Esse, klicka här!

För priser & bokning, klicka här! 

AVANCERAD HUDVÅRD                                                                                                                                                                                           

MicroPen                                                                                                                                              

Automatisk mikronålning är en ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik för effektiv hudföryngring, minskning av rynkor, linjer och akneärr samt förbättring av hudens textur och färg. På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så sätt skapa en kontrollerad hudskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt, vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin, dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till reduktion av ärrvävnad och hudföryngring. Behandlingen inleds med konsultation och upprättande av en behandlingsplan, normalt 3-6 behandlingar en gång per månad, för fina och bestående resultat. Huden rengörs och aha-mask appliceras, därefter utförs mikronålningen (ca 10 min) och behandlingen avslutas sedan med en lugnande mask och hemvårdsråd.

För att se alla fina resultat, före/efter-bilder, följ oss på instagram @skinetc eller på facebook Skin etc. hudvård & spa

För priser & bokning, klicka här!

CryoPen – Frysbehandling av godartade hudförändringar

På 1-3 behandlingar fryser vi effektivt och säkert bort godartade hudförändringar som pigmentfläckar, åldersfläckar, angiom, fibrom och seborroiska keratoser. Födelsemärken måste kontrolleras hos läkare innan behandling med CryoPen. Välkommen att kontakta Aukt. hudterapeut Hannah Kallio för bedömning: hannah@skinetc.se

För priser & bokning, klicka här!

Alla hudbehandlingar utförs av erfaren auktoriserad hudterapeut, godkänd av Miljöförvaltningen, medlem i SHR och försäkrad.