Hej!

Det är jag som är Jessica, medicinsk fotterapeut, som börjar på Skin etc 1/5. 


2005-2006 studerade jag den, av skolverket förordnade, medicinska fotterapeut-utbildningen i Göteborg -som påbyggnad av min undersköterskeutbildning. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter samt har behandlingsskadeförsäkring.Jag har sedan examen drivit fotvårdklinik i Göteborg och hunnit samla på mig många år av erfarenhet. Vidareutbildar mig kontinuerligt för att hålla mig uppdaterad inom forskningen och de senaste fottrenderna.


Jag utför medicinsk fotvård för dig med stora eller små behov. Behandlar; naglar, liktorn, nageltrång, hälsprickor, förhårdnader mm. utifrån en medicinsk aspekt. Jag lägger också stor vikt vid att hjälpa dig förebygga eventuella framtida fotbesvär.Vid första besöket görs en fotanalys som stöd för fortsatt behandling. Efter ett skönt fotbad tar jag hand om dina specifika behov och behandlingen avslutas med en skön insmörjning samt samtal kring egenvård.


Kombinera gärna med en skön fotmassage eller varför inte en gellackning i en vacker färg? Du kan luta dig tillbaka och veta att du och dina fötter är i fokus i en lugn och harmonisk miljö!

Från och med slutet av mars kommer du att kunna boka mina behandlingar på salongens bokadirekt. 

Jag ser fram emot att träffa DIG i vår!

Varma hälsningar Jessica