Microblading / 3D bryn

Just nu 2500 kr inkl. återbesök efter 6-8 veckor (ord. pris från 3500 kr)

Semipermanent tatuering, vilket betyder att den håller en viss tid, för att sedan successivt bli svagare och till slut försvinna. Detta för att man till skillnad från traditionell tatuering endast tatuerar i översta hudlagret (1 mm djupt).

Behandlingen utförs med ett manuellt verktyg som består av ett skaft med en nål. Nålen i sin tur består av fler mindre fintandade nålar som man skapar realistiska hårstrån med i en svepande rörelse. Behandlingen passar alla, oavsett mängd egna strån. Microblading ger oss möjlighet till tydligare linjer, mer färg men även möjligheten att korrigera små asymmetriska brister/luckor i det befintliga brynet eller om bryn saknas helt. Resultatet blir små realistiska hårstrån, som ser naturliga ut.

Direkt efter behandlingen kan de nytatuerade brynen upplevas väldigt mörka, men färgen bleknar markant under de 2 första veckorna. Ett återbesök för påbättring är nödvändigt efter 6-8 veckor, då det är väldigt svårt att förutse hur huden tar åt sig pigmentet. Vid återbesöket fyller man i färg om det saknas och/eller bättrar på med fler strån om det krävs. Man kan även göra mindre korrigeringar av både färg och form. Slutresultatet har en hållbarhet på 8 mån-3 år, beroende på faktorer som tex hudtyp. En påfyllning var 12:e månad rekommenderas för att bibehålla resultatet.

Behandlingen rekommenderas ej för dig som: -Har en gammal bryntatuering (skicka bilder till emma@skinetc.se för bedömning) -Är gravid/ammar -Äter blodförtunnande mediciner -Har diabetes -Har sår/eksem på området -Lider av en blodsmittande sjukdom -Har infektion i kroppen -Är under 18 år.

Om behandling bokats trots någon av ovanstående punkter och därför ej kan utföras, debiteras 50 %. Konsultation vid behandlingstillfället ingår. Observera att avbokning måste ske senast 48 tim innan bokad behandling.

17103358_10154617754182933_2121855997881868300_n