Nu erbjuder vi MicroPen -automatisk mikronålning på salongen!

Automatisk mikronålning är en resultatinriktad behandling, med liten inverkan på din vardag. Vid behandlingen används en penna med 9 nålar, som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Detta utlöser en sårläkningseffekt, vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin, som skapar nya hudceller -ny, frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden, som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

MicroPen används som ett framgångsrikt alternativ till kirurgiska ingrepp, laserpeeling och mekanisk hudslipning. Behandlingen används bla för:

-Uppstramning av slapp hud 

-Rynkreducering

-Generell hudföryngring

-Minskning av ärr

-Minskning av porer och pigmentfläckar

 

Konsultation                                                                                                                                                                       Innan behandlingen påbörjas genomförs en konsultation hos hudterapeut. Konsultationen innebär bla upprättandet av en behandlingsplan. Hudterapeuten behöver få full insikt i ditt individuella problem och önskade resultat. Vid konsultationen får du klarhet i ungefär hur många behandlingar som kommer att krävas. Även om man får resultat redan efter en behandling, bör man genomgå det antal behandlingar som rekommenderas -vanligtvis 3-6 behandlingar med en månads mellanrum, för optimala och bestående resultat!

Vad kan man förvänta sig av behandlingen?                                                                                                                     Själva utförandet av behandlingen går snabbt och åstadkommer stora förändringar på ärr, bristningar, rynkor och åldrad hud. Resultatet kan variera pga hudens tillstånd och känslighet. Din hud blir röd allt eftersom behandlingen fortlöper och i vissa fall uppstår mycket små blodprickar. Rodnaden är en indikation på att vävnaden stimuleras -att reparations och tillväxtfaktorer med kollagen aktiveras. Lätt svullnad och rodnad kan ske under de första 1-2 dagarna. Lättare fjällning kommer också att ske efter några dagar. Generellt återhämtar sig behandlade områden snabbt från MicroPen. Redan samma dag eller dagen efter kan du återgå till ordinarie verksamhet. Även känslig hud och rosacea kan genomgå behandling med MicroPen, då denna automatiska mikronålningsmetod är så säker samt att vi på ett enkelt sätt kan justera nåldjup under behandlingens gång, beroende på din hudtyp.

Hemråd vid MicroPen:

-Rör inte det behandlade området på 24 timmar

-Rengör inte området och undvik makeup i 24 timmar

-Avstå från bastu och träning i 48 timmar

-Peela inte området på 7 dagar

-Använd solskydd när du vistas i solen

-Undvik brun-utan-sol-produkter i 48 timmar

-Använd de hemvårdsprodukter som du har blivit rekommenderad

 

Pris:

Ansikte & Hals, 45 min, 1600 kr/behandling

Extra område i samband med behandling (tex dekolletage eller handryggar), 500 kr extra per område

Kur om 3-6 behandlingar rekommenderas för riktigt fina och bestående resultat. Efter avslutad kur behöver du bara underhålla med 1-2 behandlingar per år för att behålla resultatet! Vid kur om 6 ggr, får du halva priset på 6:e behandlingen.

 

Tillsammans kan vi effektivt och säkert hjälpas åt att uppnå en förbättring av hudens struktur, fasthet & fukthalt.

 

Före-och efterbilder:

IMG_2415

FullSizeRender

IMG_2413

IMG_2414