Hej på er i denna strålande höst!

IMG_4925

Vi kommer att köra vår populära julkalender i år igen! 🙂 Ett nytt, kanonerbjudande varje dag, 1-24 december. Du följer kalendern enklast på vår Instagram @skinetc eller Facebook, men du kan även följa kalendern på plats i salongen.

7 december kl 19-20 bjuder vi även in till julfest! Du är välkommen att dricka glögg, äta julgodis, mingla, shoppa hudvård & skönhet till superpriser och boka behandlingar till riktigt bra erbjudande-priser. Självklart kan du bjuda med en vän eller två.

Ett urval av kvällens erbjudanden:

50 % på ett nytt set 3D-bryn, 30 % på en Micropen-hudbehandling, 30 % på en Cryopen-hudbehandling (max 4 fläckar), 30 % på ett nytt set ögonfransförlängning, 20 % på en behandling hos fotterapeut (även trådning eller koppning går att välja), medicinsk fotvård deluxe 90 min uppgraderas till superdeluxe 135 min, ta 3 betala för 2 på alla produkter från samma märke…

Dessa erbjudanden gäller köp & bokningar som görs på plats hos oss under kvällen, 7/12 kl 19.00-20.00.